Reklam 2.0 är skriven av en praktiker

Testade att köra bloggen i Mattias Östmar,s Typealyzer som kom fram till att reklam 2.0 är skriven av en praktiker enligt PRfekt Type. Vet inte om jag har helt enig, men vissa saker i beskrivningen passar alldeles utmärkt. Jag testade faktistk Typeapalyzern för ett tag sedan när den var på beta-stadiet och då analyserades bloggen som skriven av en Strateg och analytiker.

Frågan är: skriver jag annorlunda nu (är i och för sig inte helt omöjligt då det för mig är en lärande process) eller har analysverktyg förändrats sedan betan?
Jag tyckte nämligen att strateg och anlytiker också passade in på mig.

Kan vara kul att se om ett tag igen om det är så att mitt språk och mitt sätt att fomulera är anledningen.

Oavsett vilket så är det et mycket intressant verktyg och hjälpmedel för oss inom reklam och kommunikation att hitta rätt forum för våra kunder. Bra jobbat Mattias!

Andra bloggar om: , , , , ,

Blogged with the Flock Browser

Publicerat av

Publicerat i

6 svar till ”Reklam 2.0 är skriven av en praktiker”

 1. Profilbild för Mattias
  Mattias

  Hej Leif!

  Jo, vi har uppdaterat träningsdatan i några vändor, men jag gissar att det är olika innehåll på bloggen som gör det. Jag är sugen på att mycket snart fixa så man kan ”prenumerera” på analys av sin blogg så man kan se skillnaderna över tid själv. Då skulle man själv kunna bedömma utifrån olika perioder då man skrivit om olika saker.

 2. Profilbild för Mattias
  Mattias

  Hej Leif!Jo, vi har uppdaterat träningsdatan i några vändor, men jag gissar att det är olika innehåll på bloggen som gör det. Jag är sugen på att mycket snart fixa så man kan ”prenumerera” på analys av sin blogg så man kan se skillnaderna över tid själv. Då skulle man själv kunna bedömma utifrån olika perioder då man skrivit om olika saker.

 3. Profilbild för Jonas
  Jonas

  Ja Mattias är ett geni!

 4. Profilbild för Jonas
  Jonas

  Ja Mattias är ett geni!

 5. Profilbild för Leif Kajrup
  Leif Kajrup

  och nu är jag en tänkare igen. Vore kul med en prenumeration. Go Mattias!

 6. Profilbild för Leif Kajrup
  Leif Kajrup

  och nu är jag en tänkare igen. Vore kul med en prenumeration. Go Mattias!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.