Rekommenderat (28 Apr till 29 Apr)

Jag rekommenderar:

Publicerat av

Publicerat i

8 svar till ”Rekommenderat (28 Apr till 29 Apr)”

 1. Profilbild för Daniel Brahneborg

  Vänligen pinga inte rssping.se. Var har du läst att man kan göra det?

  1. Profilbild för liffeman

   @daniel misstänker att det är rssping.ricercar.se som du vill att jag inte ska pinga. Inga problem, jag har nu plockat bort den från listan.
   Om jag ska vara ärlig så kommer jag faktiskt inte ihåg var eller hur jag fått informationen om att pinga den servern. Jag har haft den här bloggen registrerad hos rssping sedan april 2008 och inte hört, eller fått några andra besked. Jag måste ju ha fått adressen någonstans ifrån för jag har ju aktivt lagt in den som en av mina pingade servers. Uppenbarligen så har fler än jag gjort på detta sätt om man läser på rssping-bloggen http://rssping.wordpress.com/2008/11/20/ping-till-rssping/ .Kanske dags för en liten notis eller förklaring som förtydligar att rssping inte ska pingas. 😉

 2. Profilbild för Daniel Brahneborg

  Vänligen pinga inte rssping.se. Var har du läst att man kan göra det?

  1. Profilbild för liffeman
   liffeman

   @daniel misstänker att det är rssping.ricercar.se som du vill att jag inte ska pinga. Inga problem, jag har nu plockat bort den från listan.
   Om jag ska vara ärlig så kommer jag faktiskt inte ihåg var eller hur jag fått informationen om att pinga den servern. Jag har haft den här bloggen registrerad hos rssping sedan april 2008 och inte hört, eller fått några andra besked. Jag måste ju ha fått adressen någonstans ifrån för jag har ju aktivt lagt in den som en av mina pingade servers. Uppenbarligen så har fler än jag gjort på detta sätt om man läser på rssping-bloggen http://rssping.wordpress.com/2008/11/20/ping-till-rssping/ .Kanske dags för en liten notis eller förklaring som förtydligar att rssping inte ska pingas. 😉

 3. Profilbild för Daniel Brahneborg

  Tack.

  Om du har din blogg reggad hos rssping finns ju ännu mindre skäl att pinga dit. 🙂

  1. Profilbild för liffeman

   Vet det nu 😉

 4. Profilbild för Daniel Brahneborg

  Tack.

  Om du har din blogg reggad hos rssping finns ju ännu mindre skäl att pinga dit. 🙂

  1. Profilbild för liffeman
   liffeman

   Vet det nu 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.