Rekommenderat (18 Nov)

Jag rekommenderar:

 • 5 punkter för att få ordning i sociala medier – 5 enkla punkter för att lyckas med sociala medier.
 • Så mäter du sociala medier – IDG.se – Det känns onekligen skönt att se att det jag och vi på JMW går ut med är precis det som alla säger: gör en strategi, jobba med en policy, starta, gör en nollmätning, mät kontinuerligt utifrån ROA = return of attention, ROE = Return of engagement och titta på två olika ROI: Return of involvement liksom investment. Framförallt handlar sociala medier om att se all marknadsföring som viral – inte att stirra sig blind på de siffror som är kvantitativa. För relationerna ynglar av sig.
 • De använder WordPress – IDG.se – Heja, mer WordPress i mainstream media!
 • Mäta sociala medier – Det här är precis i tiden. Verkligen synd att Fredrik inte kunde vara med på Reklajm 2009 i Malmö som det var tänkt. Tror att vi kommer att få bra diskussioner om att mäta sociala medier i alla fall, men dock. Fredrik har min fulla respekt för sin kunskap i detta.

Publicerat av

Publicerat i

Ett svar till ”Rekommenderat (18 Nov)”

 1. Profilbild för Fredrik Stenbeck

  Håller med om att det var tråkigt att det låg vid ett tillfälle när jag dessvärre inte ens är i landet, hade varit kul och intressant att deltaga. Vi får se till att det blir flera tillfällen fram över.

  Det kommer givetvis att bli ett alldeles ypperligt event.

  Tack för orden, uppskattas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.