Rekommenderat (10 Jun till 12 Jun)

Jag rekommenderar:

  • 75,000 Twitter users in Sweden – Äntligen lite statistik om Twitter. Sen kan man alltid fråga sig hur tillförlitlig den är. Men nu har vi alla fall något att utgå ifrån.
  • Har du fått spam med bokreklam? – Tråkigt när sånt här händer. Och mest synd är det faktiskt om Fredrik Wackå själv – hur många kommer att vägra köpa boken nu?
  • Bara lite växtvärk? – Medierna och politiken har samma problem. Klyftorna ökar. Eller så kanske vi ska sluta se det som ett problem. Tänk om det är en fantastisk möjlighet istället.
  • Bara lite växtvärk? – Intressant om hur påtaglig generationsklyftan är. Och det allvarligaste är att få verkar bry sig. Jag är övertygad om att det kommer att straffa sig. Rejält.
  • Trafiken för mobila datatjänster upp 526 procent – Mobilen som vårt uppkopplade redskap för att konversera och kommunicera. Och detta är förmodligen bara början på den mobila evolutionen.

Publicerat av

Publicerat i

Ett svar till ”Rekommenderat (10 Jun till 12 Jun)”

  1. Profilbild för Fredrik Wackå
    Fredrik Wackå

    Tack för medkänslan! En extra ironisk twist är att mejlet framförallt gick ut till folk som inte på något sätt är målgruppen för boken – så rent faktiskt tror jag inte det påverkar ett dugg. De som har nytta av boken har inte en aning om spammet. Vilket ju självklart gör spammet dubbelt onödigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.