Då var det officiellt. Jag är med i Mindparks bloggteam.

Leif Kajrup är med i Mindparks bloggteam (kommer detta med på Blogipedia?)

Det är med skräckblandad förtjusning det nu har blivit officiellt med förstärkningen till Mindparks bloggteam. Se Bloggteamet förstärkt! · Mindpark.

Den första spontana tanken som slår mig: Hjälp, vad har jag gett mig in på? Kolla in den totala listan i bloggteamet. Detg är inga duvungar precis, människor som jag ser upp till och respekterar, vad kan jag tillföra den här samlingen?

Jag hoppas jag kommer att kunna leverera och då inom det jag brinner för mest, nämligen reklam 2.0, om hur hela reklambranschen håller på att förändras (precis som så många andra branscher) i och med den digitala och tekniska utvecklingen som då ställer helt andra krav på hur vi konsumerar och använder media. Men jag kommer inte att sluta skriva här om ni tror det. Snarare tvärtom, nu har jag fått en anledning att skriva mer. Och mer kommer…

Publicerat av

Publicerat i

,

Märkt med

Ett svar till ”Då var det officiellt. Jag är med i Mindparks bloggteam.”

  1. Profilbild för mamilldo

    Skall bli kul att läsa Leif, jag litar på att du lägger en lite Twitterblänkare eller liknande när du har bidragit med något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.