Rekommenderat (6 Sep)

Jag rekommenderar:

  • Checking In Is the Least Popular Smartphone Activity [STUDY] – Att använda geopositioneringstjänster med våra smartphones är visst inte så populärt som vi vill tro? Men hur populärt verkar det vara att verkligen prata i våra smartphones? Inte ens med på listan?
  • Tack. – SSBD, en av de viktigaste bloggarna som bevakat, granskat och rapporterat om utvecklingen av media säger tack. Sofia, Niclas och Jerry har gjort ett betydelsefullt arbete med bloggen och all heder går till dem för att de orkat så länge och så bra.
    Tack!
  • Angry Birds In Real Life – Snacka om att ha blivit ett fenomen, så tiöl den grad att man gör det "på riktig".
  • Låt bilden bli en del av varumärkets historieberättelse – Säg det bilder – mer aktuellt än någonsin. Gillar benämningen Instagramgenerationen, men vad tillhör då jag? Modemgenerationen kanske?
  • Men företagskulturen då? Apropå Facebook och uppsägningar – Mycket bra inlägg i debatten om risken att få sparken för att man skriver på facebook. Vi har fortfarande långt kvar innan företag och organisationer verkligen har förstått innebörden av sociala medier. Helt plötsligt har vi fått en termometer som snabbt och precist kan berätta för företagsledning hur de anställd mår. Men, nä då, istället sparkar vi dem. Och vad hoppas man kunna uppnå med det? Lojalitet hos de som blir kvar? Hmmm…

Publicerat av

Publicerat i

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.