Rekommenderat (23 Okt)

Jag rekommenderar:

  • Tips på webbplatser – Intressant att Good Old lägger ut länkarna som de ville att projektledar-sökarna skulle ange som bra och intressanta. 2 saker som vi kan lära oss av detta: Är länkarna något som de geniunt tycker är intressanta och sevärda, eller är det länkar som de tror att Good Old vill att man ska tycka är intressanta och sevärda. Jag menar, Google och Youtube? Visst är de intressanta och sevärda annars hade de inte legat på plats 1 och 4 med Facebook och Yahoo mellan sig. Men skulle man inte vilja ha de där personliga favoriterna, som stimulerar och inspirerar lite över det förväntade? Eller?

    Men oavsett vilket, här finns säkert ett antal guldkorn och jag ska titta genm dem vid tillfälle (kankse det blir ytterligare någon prenumeration i Google Reader efter detta).

  • Raindrop – Mozilla (som bland annat ligger bakom Firefox plus en massa andra programvaror) håller på utveckla sin variant av "om man uppfann email idag, hur skulle det då se ut?". Är det så att vi ser en konkurrent till Google Wave på gång här eller är det bara ytterligare en filtrerad aggregerad tjänst – fast smartare? Ska bli spännande att se när Raindrop blir tillräckligt klar för beta.

Publicerat av

Publicerat i

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.