Reklam 2.0

Är det dags för en revolution inom reklambranschen på samma sätt som den senaste tiden hänt inom webben? Reklam 2.0 – en naturlig utveckling av hur vi använder reklam, hur vi marknadsför och kommunicerar till följd av webb 2.0.

Men vad blir då reklam 2.0? Någon som vet?
Ökad kontroll på varumärke, kortare ledtider, personifiering av tjänster och produkter, effektivisering av produktion? Jag tror att vi än så länge inte riktigt vet hur det kommer att bli, inte heller var, när hur det kommer att ske.

Jag skall försöka dra mitt strå till stacken och utveckla mina tankar och ideér om Reklam 2.0 på denna sida.
Var gärna med och tyck till och kommentera.

Publicerat av

Publicerat i

Märkt med

2 svar till ”Reklam 2.0”

  1. […] jag startade den här bloggen för  snart 2,5 år sedan så gjorde jag det för att skriva om den ”nya” generationen […]

  2. […] inom reklambranschen och fick mig att börja blogga. I september 2007 drog jag igång och skrev mitt första inlägg om Reklam 2.0. Från början en blogg på plattformen Blogger men som sedan flyttades över till en egen domän i […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.