Nytt samarbete mellan Leif Kajrup och The Concept Factory

Det har varit mycket på gång på sistone. Bland annat så är du nu klart att jag, Leif Kajrup och The Concept Factory har inlett ett samarbete. Det innebär att jag framöver kommer att tillbringa en hel del tid hos The Concept Factory som projektledare för digital kommunikation. Självklart kommer jag att fortsätta med de åtagande jag redan har, (Reklajm, Social Media Club Skåne lunch och alla andra stora som små projekt).

Jag kommer givetvis att fortsätta med att skriva på denna blogg och på Mindpark.se så länge min tid räcker till. Men nu vet ni i alla fall vad jag gör om jag inte hinner.

Publicerat av

Publicerat i

Märkt med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.