Nedräkningen har börjat

Snart, mycket snart, om ungefär en månad, är det åter igen dags att bege sig till den blekingska skärgården och den idylliska lilla än Tjärö för att tillsammans med 400 andra sociala media nördar tillbringa en hel helg med att träffas, diskutera och framför allt inspireras med Sweden Social Web Camp 2010.

Jag hade förmånen att vara med redan förra året och ångrar inte en sekund. Men det innebär också att förväntningarna för i år är skyhöga. Går det att toppa succén, som det faktiskt var, i år eller kommer det att falla platt?

Jag tror på det förstnämnda av en enkel anledning, unconference. Vi är 400 personer som kommer dit, och det är vi, och inga andra som sätter programmet. Vi skapar hela helgen själva, för oss själva. Och det som är oerhört fascinerande, är att med den typen av människor som kommer hit, fungerar det alldeles utmärkt. Men i andra sammanhang med andra människor är det fullständigt förödande.

Det enda bekymret jag har och känner just nu, är om jag själv ska hålla en session. Vad tycker ni? Vad skulle det då vara om? Kommentera gärna.

Publicerat av

Publicerat i

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.