Det händer mycket nu, och mer är på gång

Ingen har väl missat att Google släppt Google Buzz. Som en gammal Jaiku-fantast är jag givetvis överlycklig över Buzz och ser direkt likheterna med Jaiku’s storhetstid. Självklart får ni lov att följa mig på genom att gå till min Google profil.

Eftersom jag just nu har väldigt mycket att göra och tyvärr så räcker inte tiden riktigt till att uppdatera bloggen, så får jag återkomma med lite mer information och lite betyg vid ett senare tillfälle. Jag har även lite andra tankar på gång som jag vill skriva om, och som kommer att publiceras här inom kort hoppas jag och då handlar det om bl.a. följande ämnen:

  • Positioneringstjänster och affärsnytta (T.ex. Foursquare och Gowalla, men utifrån hur kan man som företag utnyttja dessa tjänster för marknadsföring?)
  • Mina fyra teser om framtiden (Uppkopplat, Tillgänglighet, Realtid och Mobil)
  • Sanningen till vilket pris? Om det är ok att ”ljuga” på den sociala webben i marknadsföringssyfte.
  • iPad en flipp eller flopp?

Så ha tålamod, snart kommer det. Är det något annat som ni vill att jag ska skriva om så säg gärna till.

Publicerat av

Publicerat i

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.