Detta inlägg är en del av att verifiera just denna bloggen i Empire Avenue. {EAV_BLOG_VER:07a1297293d82d2f}

Detta handlar om en hyfsat (för mig) ny tjänst. Empire Avenue. Om du, precis, som jag är ointresserad av börser och aktiehandel men gillar sociala medier, så är det här något för dig. Grundprincipen är att du köper och säljer innehav i andra personer på den sociala webben. Hur man sedan agerar på webben (uppdaterar och kommenterar på t.ex. facebook, twitter, linkedin osv) påverkar så att kursen går upp eller ner. Man handlar med ”fiktiva” pengar (eaves) som man kan tjäna ihop genom att bl.a. göra bra affärer eller rekommendera andra personer eller tjänster. Alltså ju högre aktivitet på webben, ju högre kurs. Är du intresserad av att testa?
Du hittar min profil på empireavenue.com/LIFFEMAN, köp gärna några andelar i mig så har du förhoppningsvis gjort en bra investering.