Jag rekommenderar:

  • Nu har jag också drabbats av SJ – Detta kan mycket väl vara början till en negativ spiral för ett företag som tror att de gör rätt i sociala medier. Ska snöbollen börja rulla nu?
  • Hon ska boosta Bambuser – Jag är ett stort fan till Bambuser och jag hoppas att detta innebär att de kommer att hitta en fungerande affärsmodell. Lycka till!
  • REVEALED: The 100 Most Social Brands of 2009 – Topp 100 varumärken som det skrivs om/nämns i sociala medier. Och gissa vilket varumärke som toppar för andra året i rad? Utan att själva driva närvaron, det är starkt.
  • 2010 händer Inget nytt på Webben – jo, den går sönder – Vad händer 2010? Jesper Åström tror att webben går sönder. Lite väl starkt kanske, men han kan mycket väl ha rätt i sina teorier. Jag har själv sett tendenser som pekar mot att det mycket väl kan bli så. Vi får väl se…
  • 15 trender inom sök 2010 – Mycket kommer att hända inom sök nästa år. Det är en sak som är saker.