och jag känner att min tid inte riktigt räcker till. Jag skulle vilja skriva mer här, jag har massor med tankar som jag skulle vilja få ut men det hinns liksom inte riktigt med. Jag skulle vilja skiva mer på Mindpark bloggen också där jag numera är en i bloggteamet , och på Kajrup bloggen, och var mer aktiv på både Facebook och Twitter men jag hinner bara inte just nu.

Snart, väldigt snart kommer mer info om vad det är som tar min tid just nu. Men jag kan redan avslöja att planeringen av Reklajm som arrangeras tillsammans med Incentive i december är en av sakerna som kräver mycket av min tid, men det är mer…

…och mer info kommer snart.

Och jag ska verkligen försöka ta tag i mitt skrivande igen, jag vill, och jag känner att jag behöver, ska bara hitta tiden. Så ha tålamod med mig, snälla.