Jag rekommenderar:

  • Kreafonbloggen » Blog Archive » Sant och osant om sociala medier – Kreafonbloggen gör ett gott arbete med att prata ner det här TRAMSET från Appelberg: <a href="http://www.appelberg.com/internetredaktorerna/index.php/kronikor/278-qkunderna-kan-inte-bygga-din-webbq.html">http://www.appelberg.com/internetredaktorerna/index.php/kronikor/278-q<wbr>kunderna-kan-inte-bygga-din-webbq.html</a>

    Men det är ju klart att deras VD skriver som han gör – han ser ju en klar konkurrens. Deras tagline är ju "VI SKAPAR INNEHÅLLET som gör er webbplats intressant för besökare och sökmotorer". De här tomtarna borde inte få kalla sig "specialistföretag inom digitala medier".

  • Kreafonbloggen » Blog Archive » Sant och osant om sociala medier – Bra och konstruktivt bemötande av gammalmodig kritik mot reklam och marknadsföring med sociala medier. När ska vissa börja fatta vad det verkligen handlar om. Vi skapar inte reglerna – det gör konsumenterna vare sig vi vill eller inte. Så är det. Kreafon är i mina ögon en av de få reklambyråer som verkar fatta galoppen. Fortsätt så.
  • Mindpark » Bloggteamet – Jag kommer garanterat följa Minparks bloggare. Idel favoriter. Ska bli mycket intressant.
  • Min digitala närvaro – Hur ser vår digitala närvaro ut? Bra av Jerry att dra igång med detta inlägg. Jag följer på om ett tag. Vem mer?
  • Skaffa ett skrivbord @parken – och mer läsning om Mindpark TNG – Ja! Mindpark lever vidare.