Testade att köra bloggen i Mattias Östmar,s Typealyzer som kom fram till att reklam 2.0 är skriven av en praktiker enligt PRfekt Type. Vet inte om jag har helt enig, men vissa saker i beskrivningen passar alldeles utmärkt. Jag testade faktistk Typeapalyzern för ett tag sedan när den var på beta-stadiet och då analyserades bloggen som skriven av en Strateg och analytiker.

Frågan är: skriver jag annorlunda nu (är i och för sig inte helt omöjligt då det för mig är en lärande process) eller har analysverktyg förändrats sedan betan?
Jag tyckte nämligen att strateg och anlytiker också passade in på mig.

Kan vara kul att se om ett tag igen om det är så att mitt språk och mitt sätt att fomulera är anledningen.

Oavsett vilket så är det et mycket intressant verktyg och hjälpmedel för oss inom reklam och kommunikation att hitta rätt forum för våra kunder. Bra jobbat Mattias!

Andra bloggar om: , , , , ,

Blogged with the Flock Browser