Jag testade att analysera min blog i Mattias Östmar’s (PRfekt) Typealyzer. Enligt den är mitt temperament Strategens och jag analytiker-typen.

En väldigt intressant idé att analysera blogg’ar på detta sättet. Jag blir i o ch för sig lite konfunderad då jag testade att analysera de bloggar jag prenumererar på och alla visade sig ha samma temperament och av samma typ. Kan i och för sig stärka bilden av strategen som drivs av möjligheter och analytikern som behöver ett jämnt flöde av nya intryck.

Sedan kanske man inte skall tolka det bokstavligt – visst, jag kan hålla med om att jag är en strateg och jag till viss del även är av typen analytiker men jag allt håller jag inte med om.

Skall bli intressant och se utvecklingen av detta verktyg som kan bli riktigt effektivt för oss in reklam och marknadsföring.

Andra bloggar om: , , , ,

Blogged with the Flock Browser